Personvernerklæring

 

Denne personvernerklæringen gjelder for Fotograf Linda Gabrielli. Linda Gabrielli er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn.

 

Personopplysninger som behandles

Fotograf Linda Gabrielli samler ikke inn personnummer.

Eksempler på opplysninger som innhentes:

  • E-postadresse
  • Fullt navn
  • Telefonnummer
  • Adresse
  • Fødselsdato

 

Innhenting av opplysninger

Fotograf Linda Gabrielli samler inn opplysninger gjennom skjemaer på nettsiden, via kontrakt ved fotografering/bildebestilling, meldinger i Messenger og sms, samt e-postkorrespondanse. Det er frivillig å oppgi disse opplysningene. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan fotografen være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

 

Formål

  • Å kunne sende relevant informasjon
  • Å kommunisere med kunden om tjenester og produkter
  • Gjennomføre tjenester
  • Gjennomføre bestilling og levering av produkter

Fotograf Linda Gabrielli oppretter profiler på bakgrunnen av opplysningene som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og tjenestene, og yte god service. Profilene baseres kun på opplysningene som du frivillig gir. Fotograf Linda Gabrielli henter ikke inn opplysninger for dette formålet fra tredjeparter.

 

Lagring av opplysninger

  • Opplysninger innhentet via kontaktskjema på lindagabrielli.no, samt via e-post, lagres på server hos Domeneshop AS
  • Opplysninger for varekjøp registreres og lagres hos iZettle AB og Fiken AS
  • Kundeprofiler og kontrakter oppbevares i passordbeskyttet program (Studio Cloud), og i innlåst arkiv 

 

Sletting av opplysninger

Opplysninger slettes på oppfordring ved å ta kontakt på fotograf@lindagabrielli.no

 

Tredjepart

Personopplysningene deles ikke med utenforstående.

 

Samtykke

Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller annen relevant informasjon på e-post samtykker du til at vi kan kontakte deg basert på opplysningene du har levert fra deg, inntil samtykket trekkes tilbake.

 

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Fotograf Linda Gabrielli ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

 

Kontaktinformasjon

Tlf 95078255

e-post: fotograf@lindagabrielli.no